Værdi gennem gensidig interesse og samarbejde

 

Makkerskab, Kundskab, og Købmandskab er de værdier, vi lever efter hos Nutrimin, og samtidig det fundament vi gerne deler med alle interesserede – nuværende som kommende samarbejdspartnere.

 

Landbrugsstuderende – de nye rejsende indenfor dansk fødevareproduktion?

Senest kom ovenstående til udtryk forleden uge, hvor Nutrimin igen åbnede dørene. Denne gang var det unge interesserede studerende fra Gråsten Landbrugsskole, der lagde vejen forbi Nutrimin. Disse nye rejsende unge mennesker mod en kommende karriere inden for dansk fødevareproduktion tror vi på skal blive de kommende samarbejdspartnere og også fremtiden for Nutrimin.

Videbegærlige unge studerende, som vidner godt for fremtiden

Efter lidt godt til ganen og en kort introduktion om Nutrimins historie, blev de studerende holdopdelt og vist rundt i vores produktionsfaciliteter. Dernæst fulgte en times tid med en solid gennemgang af ordrebehandling, foderoptimering og produktion, efterfulgt af kaffe og kage i kantinen, hvor der ligeledes var tid til at stille spørgsmål og debattere. Vi oplevede en gensidig interesse og en tro på makkerskaber, som skaber værdi. Samlet set et besøg af videbegærlige unge mennesker, som vidner godt for fremtiden. Tak for besøget til Gråsten Landbrugsskole.

Formidling af viden

Vi er altid glade og stolte, når vi således får lov at dele vores Nutrimin med gode relationer og samarbejdspartnere. Derfor skal opfordringen lyde til jer, med interesse for det foder-faglige, om at rette henvendelse til Nutrimin. Det kunne f.eks. være erfa-grupper, rådgivere, konsulenter, dyrlæger, m.fl.. Vi har mødelokaler, leverer gerne lidt til ganen, og kommer gerne med forslag til aktuelle faglige emner, samt deltager gerne i debatterne med indlæg og viden.

Stilhed før storm

Her hos Nutrimin har alle efterhånden overstået deres sommerferie, og klar til at optimere blandingerne til den nye fodringssæson, der ligger lige om hjørnet. Vi kan godt mærke, der høstes på livet løs i hele landet disse uger. Telefonerne er ikke så aktive som normalt. Lige så sikkert som stilhed på kontoret når der høstes, er det også, at vi snart får begge hænder fulde. Så snart vores kunder har analyseret kornets foderværdier, og der skal laves foderbudgetter og laves nye strategier og foder-recepter får vi begge hænder fulde.

Så en opfordring herfra. Se nu at få analyseret jeres høst 2024, så vi får de bedste forudsætninger, når vi skal have optimeret til den nye fodersæson.

God høst og pas på jer selv i denne travle tid.

Høst-hilsner fra team Nutrimin

Udgivet d. 16. august 2024 af

Søren Thomsen
Søren Thomsen
Salgkonsulent, svin